Επιστροφές & αλλαγές

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε ολόκληρη ή μέρος της παραγγελίας σας, αυτό είναι εφικτό μέσα σε 14 ημερολογιακές ήμερες από την παραλαβή της.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή του προϊόντος ή σε περίπτωση που η αντικατάσταση κάποιου προϊόντος δεν είναι εφικτή λόγω έλλειψης στοκ ποσότητας, σας επιστρέφουμε την χρηματική αξία του.

Το κόστος επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη εκτός αν ο λόγος επιστροφής είναι υπαιτιότητα της εταιρίας (ελαττωματικό προϊόν), οπότε το κόστος επιστροφής επιβαρύνει την εταιρεία. Επίσης, για αποστολές εκτός Ελλάδος, το κόστος των μεταφορικών σε περίπτωση άρνησης παραλαβής ή αζήτητου προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη.

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται δεκτές επιστροφές μαγιό, εσωρουχα, κολάν, κορμάκια και καλσόν εκτός και αν είναι ελαττωματικά.

Το επιστρεφόμενο προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος (προστατευτικά, καρτελάκια, ετικέτες, συσκευασία), καθώς και δεν θα πρέπει να έχει υποστεί οποιαδήποτε επεξεργασία (πλύσιμο, μεταποίηση).

Σε κάθε περίπτωση, η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσετε είναι η εξής:

  • Συμπληρώνετε το έντυπο επιστροφής που θα βρείτε εδώ.
  • Συσκευάζετε το προϊόν στην αρχική ή σε άλλη συσκευασία, τοποθετείτε στο εσωτερικό του δέματος την απόδειξη αγοράς και το έντυπο επιστροφής κατάλληλα συμπληρωμένο.
  • Παραδίδετε το δέμα στην εταιρεία ταχυμεταφορών της περιοχής σου υπόψη ΒΑΡΔΙΑΜΠΑΣΗ ΕΛΙΣΑΒΕΤ Κ ΜΑΡΙΑ ΟΕ προς κατάστημα Αργυράκη 3-5 (στοιχεία διεύθυνσης στο κάτω μέρος).
  • Εάν ο λόγος επιστροφής είναι υπαιτιότητα δική μας και το κόστος επιστροφής βαρύνει την εταιρεία, η αποστολή των προϊόντων θα πρέπει να γίνεται μέσω των ΕΛΤΑ Courier. Σε άλλη περίπτωση και εφόσον το κόστος επιστροφής σας επιβαρύνει, μπορείτε να στείλετε τα προϊόντα με την επιχείρηση ταχυμεταφορών της επιλογής σας.
  • Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του επιστραφέντος εμπορεύματος και τη διενέργεια ποιοτικού ελέγχου από την εταιρεία μας, μέσω τραπεζών Alpha και Πειραιώς. Τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής δεν επιστρέφονται. Η επιχείρηση δε φέρει καμία ευθύνη για την τιμολογιακή πολιτική των άλλων τραπεζών και δεν υποχρεούται να καταβάλει τα έξοδα για εμβάσματα σε άλλες τράπεζες πέραν των Alpha και Πειραιώς.